Haberler:

Forum kuralları güncellendi LÜTFEN  okuyunuz:  https://bit.ly/2IjR3ME

Ana Menü

Pic c Mp lab

Başlatan deserteagle, 02 Mart 2007, 18:41:58

deserteagle

Bu mplab ne işe yarıyor.hi tech pic c ile entegre ediliyormuş.Bunun bana ne gibi bir faydası olacak.Bunu entegre edince  dos ortamı gibi çalışan picc artık windows tabanlı mı olacak.Bu nun en son sürümü hangisidir.yanıtlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla...

emperor

MPLAB programı ile microchip in orijinal programlayıcıları ile programlama yapabilirsin(örn:ICD2, PM2,PM3,PICSTART PLUS vs.) ayrıca mplab programını CCS C veya Hi Tech C ile birlikte kullanırsan debug yaparken işlemcide c kodlarının nasıl işlediğini görebilirsin...ayrıca dos ortamlı pic c yi bırak bence sen...windows ortamında çalışana geç...Hi Tech C kullanmıyorum ben aktif olarak...son versiyonu hangisi bilemiycem onun için...ama windows sürümü var...

INFINITY

Mplab bir derleyicidir c kodlarını derlemek için... Entegrasyon olayı arkadaşımızın dedigi gibi debug için kullanılabilir.

Pic c nedir bilmiyorum :?:  ama genel bi yanlış anlaşılma var pic c die bi prog derleyici vs yok sanırım pic c = pic için yazılmış C kodu.

C kodunu derlemek içinde dos ortamı deilde gayet güzel bi arayüzü olan CCS i tavsiye ederim Hi Tech C de bir derleyicidir....
Elektron Hacısı Çekirdek Kabesini Tavafta...  Eğer atomda çekirdek ile elektron arasındaki boşluk yok olursa 1 çay kaşığı toprak 40.000 Ton gelir.