casus kulaklik ??

Başlatan upayi, 18 Mayıs 2007, 19:59:39

upayi

sevgili arkadaslar ben bi aralar bulmustum ama simdi internet ariyom ariyom bulamiyorum.Bana casus kulaklik lazim.Ama illa en ince sesdan ziyade benim kullancagim amac bizim orda kulagi az duyan bi adam var adamin duymasi icin bagirmak gerekiyor.Bu casus kulaklik sayesinde kimse adama bagirmadan adam dusysun istiyorum.Lutfen elinde sema v.b paintten cizilmis semada olur.Ben baski devresini cikartirim
upayi developer free energy system (oler cell free energy motor design Guns design (magnetic guns=)

conavar

dostum ben de yardımcı olmak isterim sana...
bu siteye bi bak
ama devreyi SMD olarak yapmak lazım ne kadar küçük olursa o kadar iyi
SİTE BURDA
.::BiLgi Paylaştıkça Çoğalır::.[/url]

elektronik

yapmak istediğin şey ile casus kulaklığın ne ilgisi var anlamadım?

işin çok basit. hassas (kapasitif) bir mikrofon küçük bir kulaklık ve bir amfilikatör işini görür.

murbay

max4467 smd yükseltici ve hassas bir mikrofon ile küçük bir devre yapabilirsin. Aşağıda max4467 ve max2606 ile yaptığım telsiz mikrofon devresi var. bu devrenin sadece yükseltici kısmını kullanarak amacına ulaşabilirsin.

http://murbay.50webs.com/Proje_detay/fmtelsizmikrofon.htm
Açıklayıcı olun, gizemli yazmak maharet değildir...

aslan_korhan

Bulabilirsin ve kaliteli birşey istiyorsan SSM2166 kullan.
Datasheet'indeki devreyi aynen kullan.
Kompresör özelliği var. Yani biri mikrofona yakın bir yerde bağırdığında adamcağız son duyma kağbiliyetinidende olmaz.
Ayrıca ses olmadığı zaman mikrofonun preamfisinden kaynaklanan hışırtılarda otomatik olarak kapatmış olursun.
Ben denedim ve çok iyi çalışıyor. Malzeme SMD olduğu için boyutta gayet küçük oluyor...
Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary bilen ve bilmeyenler.

upayi

arkadalsar bu bilgiler icin cok tessekkur ediyorum ozelikle en sonki yazi icin parazitleri onluyor ve deadamin sagir olmasini onledigi icin
upayi developer free energy system (oler cell free energy motor design Guns design (magnetic guns=)

files

MAX2606 yı, 20- 30 adet kadar nereden alabiliriz.?  Maxim satmıyordu. 2-3 tane numune ise işimizi görmez.

kafa1500

SSM2166 kolay bulunabilen bir eleman mıdır? fiyatı nedir acaba?
Güzelin nazına, Ford'un ara gazına hastayım.