Pic programlamaya yeni başlayanlar ve profosyoneller için

Başlatan upayi, 12 Ağustos 2007, 09:53:57

nightblue

Alıntı yapılan: "RoMeO123"500 ytl acayip uçuk bir fiyat bence pek fazla gözle görünür bişey de yok

Katılıyorum denizelektronik 150 ytl ye daha iyisini veriyor bence ...

bakmanızı tavsiye ederim

http://www.denizelektronik.com/pic_dev.htm

hersey üstünde ve yanıda ekler veriyorlar ben almadım kendim tasarladım ama zamanı olmayan lar için ideal ...

sigmoid

modüler olması bence çok güzel. En güzel deney seti bana görede mikroelektronika nınkiler. Bir çok arkadaş kendi setini kendisi yapmış.

Bende kendime bu sene modüler bir set yapacağım. ( Önce şu icd2 yi bir yapabilseydim, hala mcp41010 bulamadım  :cry: ) İstediğiniz portu istediğiniz modüle bağlama imkanı olacak, ayrıca modüler olduğu için istediğim kadar led, buton (modül) vs ekleme imkanı verebilsinde istiyorum. Tek kartta olunca set üzerindeki eleman sayıları ile insan kısıtlanıyor. İlerde dspic, pic24f serisi, atmel avr gibi işlemcilere geçtiğimde de sadece mikrodenetleyici kartı yapmam yeterli olacak. Bunlardan başka deney setinde neler olması gerekirki. piyasadakilerin hepsi birbirinin kopyası gibi. :roll:

mert3162

Bence kartı geliştirelim açık kaynak olarak koyalım isteyen alsın kullansın ayrıca pcb çizimini tamamen yapabilirim devre şemasını proteusta çizebilirsek pcb konusunda yardımcı olurum hemde ucuza yaptırabilirim. Şuanda bu projenin ilerlememesi durumunda piyasadan aldığım bir usb programlayıcıyı yeni yapacağım kart için bozarak şemasını çıkartıp tekrar yapılandıracağım...

Saygılar
|^^^^^^^^^^^^\ ||\
|__PICPROJE.ORG __
||'""|""\___
| _____________ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)---------

Üstadlarım nonstradam & Logan