TV Osilaskop

Başlatan eLectronbLue, 15 Nisan 2009, 00:58:58

eLectronbLue

Merhaba herkese,

Daha önce CRT ile osilaskop yapmayı deneyen oldu mu?

eLectronbLue

Picprojenin en sevdiğim özelliği ...  :)

fractal

hangi özelliği>[>[
Restantum cogniscutur Quantum deligutur

a.zorba

ben daha önce denemelerde bulundum.kısmen de başarılı oldu verimli olmayınca banada daha cok lazım olan komponent tester dı ona yoneldım oda kısmen oldu eksıklerı vardı ornegın ıstedıgım şeklı alsamda bırde asıl şekıl e sımetrık ayna bır şekıl çıkıyordu onu engelleyemedım .
Bilenler bilir . Biz maraşlilar için şehir olarak şubat ay' i bayram ,kurtuluş ,yaz in gelmesiydi. Şimdi karalar in yas in ayı oldu.

eLectronbLue

Açılan konularda bilgisi olanlar konuyu umursamıyor, zaten kendini usta sananlar ayrı bir havada. İşe yarayacak, para edecek bilgi varsa altına 2 kelime not düşülüyor yoksa sen sağ ben selamet... En sevdiğim özelliği budur picproje'nin .

Alıntı Yapben daha önce denemelerde bulundum.kısmen de başarılı oldu verimli olmayınca banada daha cok lazım olan komponent tester dı ona yoneldım oda kısmen oldu eksıklerı vardı ornegın ıstedıgım şeklı alsamda bırde asıl şekıl e sımetrık ayna bır şekıl çıkıyordu onu engelleyemedım .

Ölçeceğiniz sinyali amplife ettikten sonra direk mi bağladınız? Yoksa sampling ile de ilgilendiniz mi?

wsxwsx

Belki sinyali vga ya çevirmek daha kolaydır.

a.zorba

Alıntı yapılan: "eLectronbLue"
Ölçeceğiniz sinyali amplife ettikten sonra direk mi bağladınız? Yoksa sampling ile de ilgilendiniz mi?

sample yapmadım yukardaki yazılar bana ise yarım kalmış bıtırilmemiş bır projeden eksık yanlış bilgiler veremem yukarda belırtdıgım gıbı komponet test e yoneldım onuda ayrıntılı olarak forumda yayınladım.
Bilenler bilir . Biz maraşlilar için şehir olarak şubat ay' i bayram ,kurtuluş ,yaz in gelmesiydi. Şimdi karalar in yas in ayı oldu.

aster

Sorduğunuz konu hakkında daha önce yazıldı çizildi onları bulup konuyu oralardan devam ettirsek daha iyi olur, ayrıca crt ile scop yapmak pice hendek atlatmaktan daha kolaydır diye aklımda kalmış.