FPGA Evaluation Board seçimi.

Başlatan Logan, 23 Kasım 2009, 13:32:16

z

Alıntı yapılan: "FxDev"FPGA'ler gürültülerden etkilenmiyorlar ki bu yüzden günümüz uydularında terch ediliyorlar yalnız statik elektrikten her entegre gibi etkileniyorlar. Tasarım yaparken buna biraz dikkat etmek gerekebilir.

FPGA ler neden gürültüden etkilenmiyor?

Asılsız bir iddia olmuş.
Bana e^st de diyebilirsiniz.   www.cncdesigner.com

teknikelektronikci

Alıntı yapılan: "FxDev"
Alıntı yapılan: "teknikelektronikci"merhaba üstadlar
isviçrede gecenlerde iş görüşmesine gittim

adamlara pic v.s profesyonel programlıorum dedim

bana söyledikleri cevap pic mi o ne ya dedi oyuncak o artık dediler aş kendini biz fpga arm11 tarzı işlemciler kullanıoruz dediler kartları gercekten gördüm bir tane xlinx yazan(sanırı fpga) i/o board var onu kendi pcb lerine entegre etmişler ve sonuçta servo motor senkron motor asenkron motor motion control sürücleri ortaya çıkmış yani power elektornik de fpga kullanmışlar.

şimdi bende diyorum artık kendimizi yenilemek gerek ve fpga ya yönelmek gerek maaşımı aldıktan sonra bir fpga deneme kartı almayı düşünüyorum

bu tecrübemi paylaşmka istedim

not: bu bahsettiğim işe kabul edildim bu hafta sözleşmeyi imzalayıp 1 şubatda aksilik çıkmazsa başlıyorum

Hayırlı olsun teknikelektronikci ;)

Teşekür ederim inşallah ordaki fpga kartlarının fotosunu çekip burda yayınlamayı düşünüyorum en azından fpga bilen arkadaşlar görmüş olur ve bizede bilgi vermiş olur
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

cetinkaya

kanka hayirli olsun :) yeni isin tecrübelerini bizlere aktarirsin artik saygilar

teknikelektronikci

tesekürler hocam sagolun :) paylascam insallah ama vertag da firma hakkinda bilgi disari  vermek yasak diyor :) artik izin allarak izin verilenleri aktarcam
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!