KS0108 128*64 GLCD fontlu yazı yazdırma

Başlatan aykut54, 06 Aralık 2009, 18:05:43

aykut54

3 hafta önce glcd uygulamalarına başladım ve hep sorun hep sorun saygıdeğer tecrübeli hocalarımız sayesinde bazı sorunlar ortadan kalktı
http://www.4shared.com/get/166711052/6d8163ea/GLCD_PROJELER.html
şifre;www.picproje.org

uardal

hocam teşekkürler bende bu font işini merak ediyodum, elinize sağlık

oooben

merhaba protona yeni başladım aykut konunun tarihi baya eski ama sitede ve nette aktif olduğunu bildiğim için sormak istedim converter 2 adet dosya oluşturuyor daha doğrusu 1 bizim gösterdiğimiz boş dosyayı yapıyo birde cgf idi sanırım bu dosyaları nereye koymamız lazım pds ye koydum ama olmuyor. acaba yanlış nerede olabilir.

muhittin_kaplan

yok aykut epeydir yok sanırım..
Buradaysa Bir selam versin ;

Murat Mert

Alıntı yapılan: muhittin_kaplan - 11 Nisan 2013, 14:20:15
yok aykut epeydir yok sanırım..
Buradaysa Bir selam versin ;

Hocam Aykut elektroniğe bayadır ara verdi neredeyse küstü. Yabancı dile verdi kendini.
mert07

muhittin_kaplan

ing kursuna başlamış tı ki elektronik yüzünedir. Sonrasında araç-Amaç durumunu tersine çevirdi zannımca

Murat Mert

Alıntı yapılan: muhittin_kaplan - 11 Nisan 2013, 17:05:39
ing kursuna başlamış tı ki elektronik yüzünedir. Sonrasında araç-Amaç durumunu tersine çevirdi zannımca
Aynen öyle oldu hocam.
mert07

cetinkaya

oooben

muhittin hocam sizin proton derslerinizi ve sitenizi ziyaret ettim
bişey sormak istiyorum
protonla 128*64 glcd sürmeye çalışıyorum protonun kendi içinde samsung ve toshıbayı desteklediği yazıyor ben de buradan yola çıkarak bişeyler yapayım boş zamanımda en azından bu konu da aradan çıkmış olsun dedim ama başıma bela oldu daha önce de belirttiğim gibi
benim grafik lcd de deneyımım yok ilk defa deniyorum aykut un 320wolt ta yayınlanan projesini
https://320volt.com/protonda-glcd%E2%80%99ye-giris-grafik-lcd-uygulamalari/ baz aldım ama ne yaptıysam olmadı anladığım kadarıyla ya glcd yanlış bağlı yada ben süremiyorum protonu çalıştırmayı beceremedim bi yardımcı olurmusunuz her kez bişeyler paylaşıyor ama o kadar çok yayın var ki vede glcd marka ve modeli nasıl yapıcaz bilmiyorum.
ben AGM1264F-NLW-BBW diye bi grafik lcd almıştım nerde yanlış yapıyorum
yardım ederseniz çok sevinirim.
iyi akşamlar
bülent

isikyasar

https://www.picproje.org/index.php/topic,43924.15.html

burayı bi incele istersen. Yardımcı olacağını düşünüyorum. Kolay gelsin

oooben

iyi niyetli birissin  diye düşünüyorum sence bulsam bulabilsem buraya yazarmıyım sana göre öyle yaparım
bna göre interneti tavaf etmiş bulamamış olursam yazarım
neyse insan bi ip ucu verir di 2 gündür bakmadığım şey kalmadı
internet ne aradığını "ismini" yazınca karşına çıkarıyor. bazen bulamıyorsun işte .. dayanamıyacağım bence ukalasın
yandım diyorum
musluğu aç diyorsun bana ne lazım biliyosun biliyosan nine söylemiyosun bilmiyosan ne bu şimdi ya.

mesaj birleştirme:: 26 Nisan 2013, 09:22:56

pardon ben tıklayınca topic gelmedi şimdi geldi ya kusura bakmayın yazmadı var sayın lütfen