lpc2368 harici bootloader

Başlatan armsistem, 11 Mayıs 2011, 21:44:50

armsistem

Arkadaşlar selam , ARM öğrenmeye yeni başladım diyerek başlayacağım sözlerime ; net üzerinde bir çok örnek var derleyeci olarakta keil kullanıyorum. Ufak bir denememde lpc2368 ve c#.net ile bir proje yaptım , mikroişlecide giriş ve çıkışları ekranımda görüyorum aynı şekilde programdanda komut gönderebiliyorum ,takıldığım ve nettende örnek veya kaynak bulamadığım konu şu diyelim proje büyüdü ve zamanlada üst versiyonları yüklemem gerekecek ben her seferinde entegrenin eint0 ucunu şaseye çekip flashmagicten program yüklemek istemiyorum. Oluşturduğum hex'i c#.net üzerinden nasıl yüklerim ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

BenC

Google dan LPC2000_Series_Secondary_Bootloader diye arattır.
ŞEHİT KANIYLA ALINMIŞ BU GÜZELİM VATANIN TOPRAKLARI KARIŞ KARIŞ SATILIYOR!!  VATAN HAİNİ OLMA!!

armsistem

Yanıt için teşekkür ederim ,konu hakkında hiç ilgilendiniz mi ? Netten arattım bir çok konu açılmış genelde usb ve ethernet'ten bahsetmişler. Benim  istediğim veya düşündüğüm şu sekildeydi , uart bağladığım işlemciye c#.net 'ten tx'ten gönderdiğim bir komutla işlemci boot moduna geçicek ve sonra istediğim hex'i yükleyebilmekti , bu iş tahmin ettiğin kadar kolay değil diyorsanız hiç uğraşmadan başka konulara ağırlık vericem

BenC

LPC serisi için flash utility var o sizin düşündüğünüz işi yapıyor zaten. Yok ben kendim yazmak istiyorum diyorsanız. Onunla ilgili (bootloader iş akış diagramı,komutları ve protokolü) nette kaynak bulabilirsiniz. 
ŞEHİT KANIYLA ALINMIŞ BU GÜZELİM VATANIN TOPRAKLARI KARIŞ KARIŞ SATILIYOR!!  VATAN HAİNİ OLMA!!