dijital çerçeve ekranını sürmek

Başlatan seçili, 03 Ağustos 2011, 19:29:29

seçili

arkadaşım sağol deneyecem fakat o tür işlemcileri proğramlamak için  proğramlayacım yok en fazla  bendeki sağlı sollu 40 pin li picler için sizin bildiyiniz  geniş kapsamlı proğramlayıcılar varmıdır nasıl temin edebilirim teşekkürler

seçili

evet çok zor ama çabalamak lazım kaç senede yaparım bende bilmiyorum ama araştırmaya devam ediyorum saygılarımla

erhanmete

Alıntı yapılan: seçili - 07 Eylül 2011, 09:22:29
evet çok zor ama çabalamak lazım kaç senede yaparım bende bilmiyorum ama araştırmaya devam ediyorum saygılarımla

sadece meraktan soruyorum, daha evvel GLCD kullanarak bir proje yaptın mı ?
ben çok eskiden elime geçen herşeyle ilgili hayaller kuruyordum şundan bunu yaparım, bundan bunu yaparım diye.
ama yıllar geçti işte son 6 7 yıldır adam gibi birşeyler yapabiliyorum.

yani demek istediğim o altyapı olunca osilaskop unda olur, baktımı anlarsın detayları, datasheetleri çok kolay bulursun, çatır çatırda c yazarsın.

maksadım tartışmak değil. daha çok cesaretlendirmek.
sevgilerimle.

seçili

renksiz glcd ekranda elbette uygulamalarım var fakat ben o ekranlarla ileriye dönük birşey göremiyorum hep aynı şeyler benim istediyim renkli ekranda projeler yapmak önemli olan burda birşey belirlemek ve o istediyine doğru gitmek önce kendine güvenmen ve ben bunu yapabilirmiyim diye kendine güvenmen  boş hayeller peşindede deyilim eğerki şu an karşında bir bilgisayar varsa bununda imkansız olduğu anlamına gelmez sadece zaman ve bilgi toplamak gerek sonuçta büyük hikmet sahibi var oki insanlara bilmediklerini öğretendir o yüzden yapamam diye hiç endişeye kapılmıyorum sen 6 yılda yaparsın başkası 1 aydada yapar  yanlış anlama demek istediyim 6 yılda öğrendiyini sen başkasına 1 aydada öğretirsin bunun gibi birşey önemli olan sana gereken olan bilgileri bulmak   saygılarımla

Burak B

Madem renkli TFT kullanmak istiyorsun. Elindeki TFT ile boşa uğraşıyorsun. Onunla ilgilenene kadar forumdaki çin malı TFT' ler ile ilgili başlıkları incelemeni tavsiye ederim. Kullanımları bu ekrana göre daha pratiktir.
"... a healthy dose of paranoia leads to better systems." Jack Ganssle

seçili

7 inç veya üstü ekranlarda çalışma yapmam gerekiyor dediyin yeri inceleyim eninde sonunda bu işi yapacağız hakkınızı helal edin herkese teşekkürler