CORTEX M-4 Discovery Kit DEKONT LİSTESİ

Başlatan Saruman, 12 Ekim 2011, 21:39:46

eistain_54

silvercopper ben parayı postaneden yatırdım sana posta attım özel mesaj attım birde burdan yazmak istedim çünkü aksilik olma ihtimali beni ürkütüyor. Haberdar etme şansın olursa senden haber bekliyorum. Mesajı aldınmi alamadınmi diye...
Her gün 24 altın verilirken bunun için kime şükredersin ey ademoğlu!?!

fryrmnd

19:20 itibari ile havale yapıp gerekli maili görderdim.

serdararikan

ben eft yapmayı denedim 2 defa.ikisinde de hata oluştu.

fahri-

Alıntı yapılan: serdararikan - 22 Ekim 2011, 20:27:10
ben eft yapmayı denedim 2 defa.ikisinde de hata oluştu.

Mesai olmayan zamanlarda EFT yapamazsınız. Ancak havale yapabilirsiniz.

muhittin_kaplan

mesai saatinde de saat 15 e kadar yapabilirsiniz.

Saruman

Selamlar,
Liste güncellenmiştir lütfen kontrol ediniz.
İyi Çalışmalar

DuMaN

Merhabalar Bugun 3 adet kit için hesabınıza parayı sonunda yatırmış bulunmaktayım :)
bankamatikten yatırdığım için verdiği makbuzunu taratıp mail olarak yolladım. inşallah bir problem çıkmaz herşey için teşekkürler.

pcb

Alıntı yapılan: pcb - 22 Ekim 2011, 02:40:08 [Genişlet]
Kit için geç kalan arkadaşlar, sıkıntı yapmayın , 4 kit sipariş ettim , paylaşırız , konuyu takipte kalın

KİTLERİN TANESİ 50TL.

ŞAKA ŞAKA  ;D  ;D  ;D

Alıntı yapılan: t2 - 22 Ekim 2011, 12:10:51
Lisans sözleşmesini okumadın galiba. kit ticari amaçla kullanılamaz, şakası da yapılamaz :)

:( :( :(

Ahmed Han

Alıntı yapılan: t2 - 22 Ekim 2011, 12:10:51
Lisans sözleşmesini okumadın galiba. kit ticari amaçla kullanılamaz, şakası da yapılamaz :)
Çok ilginç ya. Lisans sözleşmesinin linki var mı, bi okumak istiyorum.

omereliusuk

Alıntı yapılan: fahri- - 22 Ekim 2011, 20:47:41
Mesai olmayan zamanlarda EFT yapamazsınız. Ancak havale yapabilirsiniz.
ileri tarihli eft yapabilirsiniz. daha sonraki bir tarihi belirterek eft yapabilirsiniz.

galenga

ya hocam ben parayı gerekli miktarı ödedim sizede mesaj gönderdim e mail de attım ama bir sorun mu var ben listede hala ödememiş gözüküyorum .

MC_Skywalker

Ahmed Han

Alıntı yapılan: MC_Skywalker - 23 Ekim 2011, 12:22:16

lisan sözleşmesi daha önce paylaşmıştım şimdide paylaşayım ;)

http://www.st.com/internet/com/LEGAL_RESOURCES/LEGAL_AGREEMENT/LICENSE_AGREEMENT/EvaluationProductLicenseAgreement.pdf

Teşekkürler. Yalnız, daha önceki bir mesajda alıntı yapılmış olan "Commercial joke forbidden" diye bir cümleye rastlamadım ben.

mcan

Bu günde tamamlanmassa 41 kart kırmızıda , bekleyenler listesi de yapılsa iyi olur sanki boşta kart kalmasın.

Ahmed Han

Alıntı yapılan: mcan - 23 Ekim 2011, 12:35:23
Bu günde tamamlanmassa 41 kart kırmızıda , bekleyenler listesi de yapılsa iyi olur sanki boşta kart kalmasın.
Bence yedek listesi oluşturulsun. Kart almak isteyip de geç kalanlara bir şans verilsin.