Wattmetre kullanimi hakkinda

Başlatan z, 29 Şubat 2012, 01:59:44

nonstradam

Alıntı yapılan: z - 01 Mart 2012, 01:21:05
Daha once bir arkadas daha bu sivinin ne oldugunu sormustu.

Coca Cola değil Nescafe kullandim.

Vay be Nescafeden elektrik üretilebileceği aklımın ucuna gelmezdi.  ;D hocam az çakal değilsin nescafeyi bana satıp benim çevrim santraline %5 ortak olacaktın. Nescafe olduğunu öğrendiğim iyi oldu.  ;D

Erol YILMAZ

Alıntı yapılan: Logan - 01 Mart 2012, 09:11:07
Erol şaka mı yapıyorsun anlamadım. Bu arkadaş youtube'da yayınladığı bir videoda formun üyeleri için şimdi tam hatırlamıyorum ama "Beyinsizler ordusu" gibi bir tabir kullandı. Bülent Hoca'ya söylediklerini zaten geçtim. !!! Siz sıradan eğitim aldıktan sonra,  SIRADIŞI şeyleri göremiyorsunuz... !!! demişsin. Burayı hiç anlamadım. Bu arkadaşın sahip olduğu bakış açısı bizde yok veya gördüğü sıradışı şeyleri ben veya bu forumdaki bir başkası göremiyor mu demek istiyorsun?

Hakaret olayına gelince yukarıda da dediğim gibi forum üyeleri için ağır bir tabir kullanınca kızdım ve tepkim bu şekilde oldu. Öfke anında yazılmış bir mesaj.

Bir cümlenin başında 3 tane ünlem, sonunda 3 tane ünlem varsa o cümle normal bir cümle sayılmamalı :)

1KW girip 4.5KW çıktığını iddia eden ama elindeki Watt metrenin bozukluğunu anlayamayan bir mucidin icadından bahsediyoruz.
Bunları yapabilmek için elbette SIRADIŞI olmak ve eğitim almamak gerekir.

Üzücü şeyler bunlar,

Teknik konularda bilgi sahibi olmayan insanların kandırılabileceğini gördükçe sosyal sorumluluk gereği
SAÇMA PROJELERİN ipliğini pazara çıkarmak zorunda hissediyor insan kendini.

Maxim

Alıntı yapılan: Logan - 01 Mart 2012, 09:11:07
Erol şaka mı yapıyorsun anlamadım. Bu arkadaş youtube'da yayınladığı bir videoda formun üyeleri için şimdi tam hatırlamıyorum ama "Beyinsizler ordusu" gibi bir tabir kullandı. Bülent Hoca'ya söylediklerini zaten geçtim. !!! Siz sıradan eğitim aldıktan sonra,  SIRADIŞI şeyleri göremiyorsunuz... !!! demişsin. Burayı hiç anlamadım. Bu arkadaşın sahip olduğu bakış açısı bizde yok veya gördüğü sıradışı şeyleri ben veya bu forumdaki bir başkası göremiyor mu demek istiyorsun?

Hakaret olayına gelince yukarıda da dediğim gibi forum üyeleri için ağır bir tabir kullanınca kızdım ve tepkim bu şekilde oldu. Öfke anında yazılmış bir mesaj.

arkadaşlar biliyorsunuz ilgili arkadaşı forumdan "büyük bir zevkle ihraç ettim"
bunun nedenleri:
bunalmış hocaya yaptığı haksız suçlamalar, karalamalar
100 kişi koro halinde "hatalısın kardeşim" demesine rağmen kimseyi dinlememesi ve aşağılaması
son olarak @logan seninde dediğin gibi tüm forumdakilere aşağılayıcı kelimeler sarf etmesidir

+ siz en son yolladığı ve "onaylanmadan silinen" mesajı görseydiniz hepten gıcık olurdunuz bilesiniz.
onda ciddi hakaretler vardı.

Erol YILMAZ

Belediye başkanı akraban ise ? yine de olmaz mı?

nonstradam

Erol varmı tanıdık başkan. havadan benzin elde etmeyi planlıyorumda. az kaldı patent kağıtlarını fotoshopta işledimmi tamamdır. az kaldı. ha bide kimyager diploması lazım varsa birinizde taratıp ekleyin bi zahmet.  ;D

Edit : sıkıyorsa olmaz, yapamazsın,hatalısın deyin. bir çamur üyede ben olayım :)

t2

internette diploma yapan yerler vardı, oxford, harward sorun değilmiş

umberto

Pangeateknoloji eleman arıyormuş :)

http://www.supereleman.net/ilanlar.php?uye=7422

Sakaryada ikamet edecek arakdaşlara öneririm. Kişisel gelişlerine çok katkıda bulunabilir bu iş fırsatı :)

İş Tanımı:

Anerji alanında yapılacak olan ar-ge çalışmalarında çalışılacaktır.

müracat etmeyi düşünen arkadaşların,

1- Makina ve sistem yapılandırmaları
2- Elektrik kablolamasında uzman olmaları
3- Uzaktan kumanda ve benzeri yapılandırmalarda uzman olmaları
4- En az 1 tasarım programı alanında uzman olması

Yukarıda bilgisi verilen alanlarda ayrı ayrı uzman olan kişiler ön görüşme sonrasında işe alınacaktır. üniversiteden yeni mezun veya herhangi bir dalda tamamıyle uzman kişiler tercih edilecektir.

Uzmanlıklarının doğruluğunun teyidi için test yapılacaktır.

Erol YILMAZ

Alıntı YapUzmanlıklarının doğruluğunun teyidi için test yapılacaktır.

Uzmanlıklarının doğruluğu konusunda biraz sıkıntı var demek ki uzman görünenlerin :)

Tlepsh

Arkadaşımıza eski belediye başkanı basın toplantısıyla sahip çıkmış:

KUBİLAY BARLAS PAMUKOVA BELEDİYE BAŞKANI BASIN TOPLANTISI.avi

Mekanikten anlayan biri olduğu belli  :)

Saygılar...

umberto

Samanyoluhaberde iddia edildiği üzere

" 2008 Aralık ayında dönemin Pamukova Belediye Başkanı Feridun Turan ile aralarında tanışıklık olduğu anlaşılan sanık Kubilay Barlas'ın"

Cumhuriyet savcısının açıkladığı esas hakkındaki mütalaada, 2008 Aralık ayında dönemin Pamukova Belediye Başkanı Feridun Turan ile aralarında tanışıklık olduğu anlaşılan sanık Kubilay Barlas'ın belediye başkanıyla yaptığı görüşmelerde düşük oranlı elektrik enerjisi kullanarak yüksek oranlarda elektrik enerjisi üretimine ilişkin buluşu olduğunu ve bu buluşu belediye bünyesinde kurmak istediği düzenekle gerçekleştirmek istediği belirtildi.

http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Sahte-mucide-4-yil-hapis/406730/
Kaynak: http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Sahte-mucide-4-yil-hapis/406730/#ixzz1nrs9hgyS

Gerçekte de hal böyle ise tabi ki sahip çıkacak :)

ipek

Belediye başkanının (Lips sycron) ağız dudak konuştuğuna uymuyor esas hakkında mütelayı dublor yapmış galiba
tacize uğramış gibi madur ifadesi var bu tür uygulamalarda tiyatro'culardan daha çok başarı seziyorum .evet insan
en azından bir şeyi iyi yapmalı ders kitaplarındanda kinetik enerji çıkarılmalı ayrıca Bunalmış hocam ben böyle rahat
konuşamam kamera bana döndümü dut yemiş bülbül sizi ayrıca tebrik ederim bir gizli yeteneğiniz mevcutmuş.
zihni sinir procelerinin devamını dilerim..... ;D

Erol YILMAZ

bu bobin teli,
bu mıknatıs,
bu da PİL,
Bu da hapishane !

http://www.gazete5.com/haber/sahte-mucit-belediyeyi-dolandirdi-10390-p2.htm

Manyetik te kralını tanımam diyor   bizim sahte mucit :)

Bu gazetelerde ne çok haber varmış yaw bu konuyla ilgili....

Yüksek maaşla işe alınan Kubilay Barlas'ın diploma ve belgelerinin sahte olduğu anlaşılınca
durum Cumhuriyet Savcılığı'na bildirildi ve dava açıldı.

drmp

ben ne  bir mühendisim
ne de bir konuda uzmanlığım var
ama bu işe ilk başlarken öğretilen şu oldu
           yoktan var olmaz
bazen çevremdeki iş yaptığım insanlar  internette izledikleri videodan etkilenip yanıma gelip bu iş hakkında sorular soruyorlar ben de kendi nezlimde onları aydınlatmaya çalışırım
bu foruma üye olalı neredeyse 10 yıl olmuş  burada her seviyede insan var

pic projenin kalitesi ortada

RcALTIN

DC motor & DC generator

alttaki yarım yamalak sonunda nokta olan soru cümlesi hemen dikkatinizi çekecek:

"my friend how much dc motor."

kim bilir yine ne şarlatanlıkların peşinde...
KİMSEYİ ENGELLEDİĞİM YOK, ÖZEL İLETİ DEVRE DIŞI !

AsHeS

BÜLENT ÜNALMIŞ'IN WEB SİTESİNDE HAKKIMDA YAZDIKLARINA İTAF EDİLMİŞTİR.wmv
Allegro hocam bu haber sitelerinde ki yazıya kendisi videonun son 8-10 dk sı gibi cevap vermiş ve eklemiş beraat ettim diye