pic c de calloc ve realloc fonksiyonları

Başlatan tnen, 02 Ağustos 2004, 15:15:42

tnen

tanımladığım yapıları bellekte yer ayırıp güvenli bölgede tutmak ve döngü ile bunlara erişmek için calloc() ve realloc() fonksiyonlarını kullanmaya çalıştım. bu fonksiyonlar stdlibm.h dosyasında ve aynı dosyada __DYNAMIC_HEAD adında kullanılan bir tanımlama var. fakat bunun ne olduğu tanımlanmamış. ve derleyici bu tanımlamayı bulamadığına dair hata veriyor. Bu tanımlama muhtemelen calloc fonksiyonunun bellek a
ayırmak için kullandığı alanın başlangıç adresi. Ama neresi ???????

#USE DYNAMIC_MEMORY
Bu tanımlama nedir????????????????? :?:  :?:  :?:

tnen

merhaba arkadaslar yok mu bi cözümünüz ya ne olacak benim bu sorunum.

ahmetu

Erkan Gench

tnen hocam diğer başlıkta oldu veya olmadı diye bir mesaj bile atmadınız kırıldım açıkçası.

ramde neden özel bir bölge oluşturmak istiyorsunuz biraz daha açıklama yaparsanız belki bir çözüm bulunur daha önce dediğim gibi ccs standart fonksiyonları tam olarak desteklemiyor (bu arada diğer başlığa bakarak ccs kullandığınızı tahmin ediyorum)
Zorluklar, zamanında yapmamız gerekip de yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur. Henry Ford ----------- Ya Rabbi Filistin'deki ve dünyanın her tarafındaki Müslüman kardeşlerime yardım et.

tnen

Alıntı yapılan: "tnen"tanımladığım yapıları bellekte yer ayırıp güvenli bölgede tutmak ve döngü ile bunlara erişmek için calloc() ve realloc() fonksiyonlarını kullanmaya çalıştım. bu fonksiyonlar stdlibm.h dosyasında ve aynı dosyada __DYNAMIC_HEAD adında kullanılan bir tanımlama var. fakat bunun ne olduğu tanımlanmamış. ve derleyici bu tanımlamayı bulamadığına dair hata veriyor. Bu tanımlama muhtemelen calloc fonksiyonunun bellek a
ayırmak için kullandığı alanın başlangıç adresi. Ama neresi ???????

#USE DYNAMIC_MEMORY
Bu tanımlama nedir????????????????? :?:  :?:  :?:

hocam cevap yazmadaki gecikmemi bagıslayın.Sizleri kırmak istemedim.yukarıdada bahsettigim gibi bu ayırdıgım yerde tanımladıgım yapıları tutmak ve istedigimde bunlara erişmek istiyorum.

Erkan Gench hocam CCS kullandıgım doğru.Acaba ben CCS i kurarken bir hata mı yaptım . Onun için mi bu hatayı veriyor.