Cep telefonu melodilerini pic ile çalmak

Başlatan hiddenman32, 18 Ağustos 2004, 17:29:29

picman

melodi programını denedim çok güzel olmuş ellerinize sağlık
:lol:
Bilgi paylaştıkça artar..

sezgin05

16F628 için bu dosya derlenirse 11 tane parçayı sığdırabiliyorsunuz.Ayrıca hala bu kodların nasıl elde edildiğini öğrenemedik :(

tatasoft

melodi kodlarını bulmak için cep telefoncularda satılan melodi kitapları var ordaki kodları  kullanabilirsiniz
Acıların Çapraz Çavuşu ŞAFAK 22  

aristo

Merhaba,

Nokia melodilerini pic moduna nasıl çeviriyoruz? Bilen biri bir açıklamada bulunursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

recebcolak

bu devrede kullanılan melodileri hangi program ile çeviriyorsunuz burde bu kodlar nokıa melodilerimi.tşekkürler
ben herkesi sevdim bilmiyorum sevildimmi?

mech

Alıntı yapılan: "DumrulBey"Merhaba,

Arkadaşlar http://users.picbasic.org/projects/making_music adresine bir haftadır giremiyorum. Problem nedir bilen var mı? Problem bendeyse birisi siteye girip MHT dosyası şeklinde veya daha önce kaydettiği sayfayı e-posta adresime gönderebilir mi? Geçen hafta girmiştim, sistemi yeni yükledim önbellekler uçtu. Çıkmazlardayım anlayacağınız...

Teşekkürler...
making music.htm
Bilginin Efendisi Olmak İçin Çalışmanın Kölesi Olmak Şarttır

mech

Alıntı yapılan: "tazmana"bu programın hepsi 16f84e sığmıyor ya bunu eeproma yükleyip 16f84ün oradaki programı çalıştırmasını nasıl sağlayabiliriz..birde bu melodile hangi programla üretiyorsunuz..teşekkürler.

data ile nota ve beklemeleri kaydet read ile oku ve tek sound komutu kullanıp döngü yap. o zaman hafıza sorunu kalmıyor.
Bilginin Efendisi Olmak İçin Çalışmanın Kölesi Olmak Şarttır

ibralali