Kayan yazı devresine pc den karakter girmek

Başlatan brkatr, 09 Ağustos 2012, 00:06:33

brkatr

Merhaba  arkdaslar  pic c ile yapılan bir kayan yazı devresine  istediğimiz zaman yazıyı değiştirmemiz için nasıl bir program kullanarak pic'in içindeki karakterleri değiştiririz .

justice_for_all

bilgisayardan yapabilirsiniz veya klavye baglayarak yapabilirsiniz.bilgisayardan yapcaksaniz seri port veya usb den yapabilirsiniz tabi bilgisayar tarafina arayuz programi yazmaniz gerekecektir.
Deneyip de başaramayanları değil, yalnızca denemeye bile kalkışmayanları yargıla.   Gökhan Arslanbay

brkatr

Arayuz programını kendim mi yazmam gerekiyor  yoksa  internetten bulabilirmiyim ?

ziyaretci

Alıntı yapılan: brkatr - 09 Ağustos 2012, 00:23:30
Arayuz programını kendim mi yazmam gerekiyor  yoksa  internetten bulabilirmiyim ?

internetten bulucan,neyin ne olduğunu çözdükten  sonra kendine duyarlıyacan, bence bu yazmaktan daha çok işi zorlaştırır.

Geç klavyenin başına kendi arayüzü programını oluştur.

gökhan_

seri port nasıl uygulamak lazım yani ben board da kullanıyorum pic i bunu nasıl bilgisayara bağlıyabilirim?

ziyaretci

Alıntı yapılan: gökhan_ - 09 Ağustos 2012, 02:14:46
seri port nasıl uygulamak lazım yani ben board da kullanıyorum pic i bunu nasıl bilgisayara bağlıyabilirim?

bir tane dişi rs232 konnektörü alıcaksın takıcaksın boarda e birde rs232 pc ile devre arasında kablo bir tarafı dişi rs232 konnektör diğer tarafı erkek,

brkatr

Alıntı yapılan: erkantr67 - 09 Ağustos 2012, 02:00:39

internetten bulucan,neyin ne olduğunu çözdükten  sonra kendine duyarlıyacan, bence bu yazmaktan daha çok işi zorlaştırır.

Geç klavyenin başına kendi arayüzü programını oluştur.

Teşekkür ederim .