Cep Tlf'nu üzerinden sabit Bilgisayarla internete nasıl girebiliriz...

Başlatan remzi, 30 Ağustos 2012, 17:47:19

remzi

Vodafone ve Avea'da sınırsız internet veriyor adamlar. 10TL reklamlarda çıkıyor.
Diyorumki bu yeni modem olabilen cep telefonları varmış onlardan alayım ve bu cep telefonu üzerinden Bilgisayarımı internete bağlayayım...
Hem evde hemde işyerinde ADSL var. İkisinin 95TL faturası var. İkisinide kapatayım diyorum...
Bu şekilde internete giren arkadaşlar varmı? İndirme hızı, sayfalara giriş hızı iyimi?
Tavsiyeleriniz nedir?

mr_knox

ben o dediğini bluetooth üzerinden yaptım tabi bu durumda telinde hızının düşük olması v.b. etkenlerin etkisi ile bağlantı çok yavaştı. ::)
kutsal kitapları okuyup anlamayan dindar okuyup anlayan ateist olur.  ( Nikola Tesla )

t2

Gprs zamanında yapmış olabilir misin? Belki de bulundupğun yerde 3G çekmiyordur . bu durumda otomatik olarak tek_G oluyor

atomx

ben şuanda vodafone 9 tl olan paketten kullanıyorum yeni nesil telefonların suitinden bağlanabilirsin fakat hız konusunda aşırı yavaş
Hüseyin TECER

gtekdemir

Telefon üzerinde 3G ile interneti bazen kullanıyorum, hız olarak 500kB/s download bana yeterli geliyor. Ama şu var, sınırsız internet paketleri belli bir download değerinden sonra(örn:512mB) edge hızına düşüyor ve internet kullanılmaz hale geliyor.

Mucit23

Bende Türkcell in 1gb sınırsız internetini kullanıyorum. 1gb'a kadar problem yok. 1gb dan sonra internet kesilmiyor veya fiyat artmıyor ama internet hızı 95kbs kadar düşüyor. Normalde indirme veya internet gayet hızlı..

remzi

MC_Skywalker

Günmüzün akıllı telefonları Bluetooth haricinde,

Wi-Fi hotspot veya USB üzerinden interneti paylaşa bilmekte.

Wi-Fi hotsopt modunda telefon kablosuz erişim noktasına dönüşmekte. USB kablosu ile bağladığında yine bir nevi erişim noktası gibi çalışmakta. Android işletim sistemli telefonlarda bu özellikler yüklü gelmekte. ios tabanlı cihazlarda appstore ziyaret etmek gerekebilmekte.

Bazı modellere USB için özel bir sürücü yazılımı chaz üreticisinin sitesinden indirmek gerekmekte.

f15eagle

Bende avea sınırsız internet paketini kullanıyorum, diğer arkadaşların da bahsettiği gibi 1 gb dan sonra hızı düşürüyorlar telefondan bile girmek çok zor oluyor,
3g çeken bir yerde de deneme yaptım fakat pek hızlı değildi açıkcası, nette çok dolaşıyor dizi film izliyor indirme yapıyorsanız pek tavsiye etmem.

Firzen

Bende Iphone var bunun sayesinde evden internete girebiliyorum fakat şu kadar diyeyeim sitede gezinmek ne bileyim forumlara girmek mail okumak için kesinlikle ideal ama indirme veya bir video izleme diyorsan 1 kez daha düşün derim.

mesaj birleştirme:: 31 Ağustos 2012, 11:47:26

Alıntı yapılan: MC_Skywalker - 31 Ağustos 2012, 09:45:10
Günmüzün akıllı telefonları Bluetooth haricinde,

Wi-Fi hotspot veya USB üzerinden interneti paylaşa bilmekte.

Wi-Fi hotsopt modunda telefon kablosuz erişim noktasına dönüşmekte. USB kablosu ile bağladığında yine bir nevi erişim noktası gibi çalışmakta. Android işletim sistemli telefonlarda bu özellikler yüklü gelmekte. ios tabanlı cihazlarda appstore ziyaret etmek gerekebilmekte.

Bazı modellere USB için özel bir sürücü yazılımı chaz üreticisinin sitesinden indirmek gerekmekte.
Artık bunun için appstrore a gerek kalmadı.Yeni güncellemede bu değişiklik yapıldı "kişisel erişim noktası" adı altında ayarlarda bir buton oluştu rahatlıkla bağlantı sağlanabiliyor.
Kararsız...