Perakende için şerit led tavsiyesi

Başlatan Analyzer, 07 Kasım 2012, 13:40:10

Analyzer

Selam,

Perakende olarak alabileceğim çok iyi kalitede şerit led'e ihtiyacım var. Makine ile beraber göndereceğim için sorun çıkarmaması gerekiyor. Bazı kısımlar için iç mekan, bazı kısımlar için ise dış mekan şerit lede ihtiyacım var. Tabi bunlarla beraber kullanabileceğim led driver da önerirseniz memnun olurum. Elektromarket'lerdeki şerit ledleri inceledim, maalesef daha optik olarak bile kusurlu bir çoğu.

Analyzer
Üşeniyorum, öyleyse yarın!

OG

Hocam "çok iyi kalite" deyince iş zor gibi, Isı nem gibi sıkıntılar yoksa 3-4 sene problemsiz çalışacak ürün bulursunuz. Akımı biraz düşürürseniz örneğin 20mA için 16mA'e ömrü daha uzun olur.

ayrıca dış ortamda hiç koruma yapmadan kullanacaksanız buna dayanacak şerit led varmı bilmiyorum.

FORUMU İLGİLENDİREN KONULARA ÖM İLE CEVAP VERİLMEZ.

Analyzer

Selam,

OG hocam cevap için teşekkürler. Biraz daha açayım sorunumu. Bir makineyi erişemeyeceğim bir noktaya göndereceğim. Bu makine fabrika ortamında, iç mekanda kullanılıyor aslında. İç aksamını komple aydınlatmak üzere sözleşme yaptık. Benim isteğim, en az dediğiniz gibi 3-4 yıl, aydınlatma kaybı çok az olacak şekilde 7/24 makineyi aydınlatmak. Dış mekan ledleri silikonlu olabilir, estetik göründükten sonra sıkıntı yok. Markalı çip kullanan şerit led arıyorum aslında.

Analyzer
Üşeniyorum, öyleyse yarın!

skara1214

osramın şerit ledlerine bakabilirsiniz
Herkes ölür ama herkes gerçekten yaşamaz

OG

FORUMU İLGİLENDİREN KONULARA ÖM İLE CEVAP VERİLMEZ.