Termometre Projesi

Başlatan diablo, 14 Aralık 2002, 16:53:53

XNHCX

Arkadaşlar yeni bir gmail hesabı açtım.....
Elinizde bulunan  projeleri ama sadece pic projeleri sıkıştırılmış halde buraya gönderirsiniz.
Fakat dosyaları şifreleyelim.Emniyet açısından....

Hesap:
picprojes@gmail.com

Kullanıcı adı+şifre+Gönderilenler bilgisi için buraya bakınız...

XNHCX

Bu arada ---isteyen arkadaşlar için --- elimdeki termometre projelerini projes@gmail.com 'a gönderiyorum.

murat3854

bana bu termo metre lazım bikaçtane buldum da proteusda simüle edildiğinde dereceyi okuyamıyorum normalmi hersery yazıyo sıcaklık falan ama kac derece oldugu yazmıyo hep sıfırda kalıyo normalmi bana yardımcı olursan çok sevinirim

fatihsatir

linki kim çalmış..?
Dünya güzelliklerine dalıp ahiret hayatını unutma..!

yasin67

arkadaşlar gönderdiğiniz bu dosyalar açılmıyo bidaha gönderebilirmisiniz bana çok lazım herkese kolay gelsin

fatihsatir

Yasin akrdeşim sana tam olarak ne lazımdı..! Belki benim elimde vardır..!

yasin67

fatih kardeş ben pic ile lcd li ısı ve fan kontrolü yapacağım ama bu konuda hiç bir firkrim yok nasıl yapacağımı pek bilmiyorum fikir olsun diye kaynak bakıyorum eğer elinde böyle bir kaynak varsa banada gönderirsen sevinirim.  kolay gelsin

fatihsatir

Dostum şuanda UPLOAD ediyorum..! Birazdan yeni forum olarak açacam ve sanada forumun linkini gödnerecem..!

ground

Alıntı yapılan: "fatihsatir"Dostum şuanda UPLOAD ediyorum..! Birazdan yeni forum olarak açacam ve sanada forumun linkini gödnerecem..!
@fatihsatir forum ahlakına ve kurallarına aykırı hareket ediyorsun.

Biraz dikkatli olunuz. Ve forumumuz da bu tip basit işlerden çıkar amaçlı hareketler etmeyiniz..

Bu sadece bir uyarıdır. Bunlar herkez için geçerlidir.
⌒╮'╭⌒╮⌒╮.
╱◥██◣                  
| 田︱田田|              
╬╬╬╬╬╬╬╬╬

Picproje - Sözde değil özde paylaşım..

fatihsatir

Sayın Ground arkadaşım...! Forumlara yazmaya yeni başladığımdan dolayı kuralları tam olarak bilmemekteyim..! Sizlerden ve tüm arakdaşlardan özür dilerim ve bir daha yaşanmayacağını temenni ederim..!

ground

Yaklaşımın ve anlayışın için teşekkür ederiz. Sorun yaşanacağını sanmıyorum. Kolay gelsin.
⌒╮'╭⌒╮⌒╮.
╱◥██◣                  
| 田︱田田|              
╬╬╬╬╬╬╬╬╬

Picproje - Sözde değil özde paylaşım..

yasin67

buraya koy herkeste yararlansın

elmaalma

http://rapidshare.com/files/34653760/ISIDENETIM.rar
Önceden yaptığım bir  çalışma LCD, DS18B20, DS1302, PIC16F628A ve assembler.