işibilenlerden pcb baskı yardım

Başlatan stk4221, 25 Şubat 2013, 22:58:55

stk4221

bende canon yazıcı var mürekkep püskürtmeli onunla bir buroşüre baskı aldım fakat bakır plakete bir türlü basmadım  plaket 3 senelik biraz kararma var kalemle çizip asite atınca sıkıntı yok ama pcb baskı alamıyorum  basmadan önce ıslak mendille sildim ondan sıkıntı olmaz inşallah   anlamadım nerde sıkıntı   

Klein

Mürekkep püsükürtmeli yazıcı ile olmaz. Lazer yazıcı kullanmalısın.

stk4221

tüh be algıgım yazıcı güm oldu hiç mi olmaz  :'( :'( :'(

nuriozdas

Alıntı yapılan: stk4221 - 25 Şubat 2013, 23:16:16
tüh be algıgım yazıcı güm oldu hiç mi olmaz  :'( :'( :'(

bence bi sor satıcıya belki geri alırlar lazer yazıcı almak şartıyla belki geri alabilir..

stk4221

BİMEKS TEN ALDIM SORDUMDA ALIRKEN YOK DEDİLER AMA ŞÖYLE OLABİLİRMİ LAZICIYA HİÇ AÇILMAMIŞ KARTUŞ ALMAK ŞARTIYLA TEKRAR GERİ VERSEM SIKINTI ÇIKARIRLARMI

Klein

Geri almak isteyeceklerini sanmam.
Ayrıca küçük harflerle yazarsan iyi olur.

Andromeda

Mürekkep yazıcılarda baskı yapabiliyor diye biliyorum.gömlek,kupa baskı vs..belki özel kağıt ile olur..
ama bu iş için lazer yazıcı ve kuşe kağıt kullanılır.
" Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır, yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." ..." Tanrı'dan mesaj gelmiyor, biz Tanrı'ya mesaj gönderiyoruz"

ferit06

mürekkep yazıcılar ile yapılacak baskı sonuç vermeyecektir. Mürekkep suya dayanıksızdır.

stk4221

ŞİMDİ BEN BUNU NASIL ELDEN ÇIKARTICAM ÇIKARTSAM LAZER YAZICILAR ÇOK PAHALI YA

nuriozdas

Arkadaşım küçük harf kullan diye uyarıldın neden büyük harf kulanmaktan ısrar ediyorsun ?? mürekkepli yazıcı ile baskı olmaz o yazıcıyı çöpe at sen !!

ayhani

Alıntı yapılan: stk4221 - 26 Şubat 2013, 00:40:08
BİMEKS TEN ALDIM SORDUMDA ALIRKEN YOK DEDİLER AMA ŞÖYLE OLABİLİRMİ LAZICIYA HİÇ AÇILMAMIŞ KARTUŞ ALMAK ŞARTIYLA TEKRAR GERİ VERSEM SIKINTI ÇIKARIRLARMI

Bunu kabul etmezler. Etseler dahi yeni kartuş zaten yazıcı fiyatındadır. Bence sanalpazar veya gittigidiyordan sat.

En iyi bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir.

Maxim

mürekkep yazıcı ile pcb çıkaramazsın
dahada bunun üzerine konuşmanın alemi yok.
laser yazıcı şart