elektroşok cihazları

Başlatan qeek, 08 Haziran 2013, 02:59:24

qeek

İyi akşamlar arkadaşlar;
Elektroşok cihazı almak istiyorum hem kendime hem ablama malum zaman kötü bildiğiniz şöyle sağlam ve kullanışlı Türkiye'den alabileceğim cihazlar var mı? Benim için şaşırtması kafide ablam için şöyle iyi bir titretmesi lazım :D ablamın kaçabileceği kadar bir zaman lazım şöyle 15 saniye filan  bu bodyguard cihazlar var Türk yapımı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ve önerilere de açığım ama silah şeklinde olmasın şimdiden teşekkürler

qeek

konu hakkında kimsenin bi bilgisi yok mu arkadaşlar?

triyak

Konu hakkında pek bilgim olmasada elektroşoku yakın mesafeden kullanmak gerekir, dolayısıyla biber gazı almanız daha iyi olur.

RaMu

Ben almadım ama arkadaşlarda görmüşlüğüm var marka model hatırlamıyorum çin malı birşeydi, düğmesine basınca cazur cuzur ediyor haliyle, bir arkadaşımız bunu kendi üzerinde denemiş, sonuç hani walkman lerde pil bitmeye başlarda motor yavaş döner de kısa süre garip birses duyarsın işte arkadaşda o duruma gelmiş, yani sağlam cihazlardır bence silah ruhsatıyla verilmesi lazım en azından bıçak kefesine konabilir, ablanız için biber gazı daha uygun çünkü bu cihaz biraz kaba genelde pilleri 2-3 adet tombul pil olduğundan.  Yinede ben şok c. istiyorum diyorsan bence bizim polislerin kullanıyorlarsa yoksa amerikan polislerinin kullandığı markayı bulmaya çalışabilirsin.
Sorularınıza hızlı cevap alın: http://www.picproje.org/index.php/topic,57135.0.html

trgtylcnky

İnternette hazır projeler vardır. Sanırım mantık kondansatörleri ilk önce paralel bağlayıp yükledikten sonra bir anda seri bağlayarak yüksek voltaj elde etmek. Ya da otomobillerde bujilere giden yüksek voltajı sağlayan trafolar kullanılabilir (gerçi onlar ağır olur değil mi?)

fatih6761

Alıntı yapılan: trgtylcnky - 09 Haziran 2013, 11:09:46
İnternette hazır projeler vardır. Sanırım mantık kondansatörleri ilk önce paralel bağlayıp yükledikten sonra bir anda seri bağlayarak yüksek voltaj elde etmek. Ya da otomobillerde bujilere giden yüksek voltajı sağlayan trafolar kullanılabilir (gerçi onlar ağır olur değil mi?)
Maksat yüksek voltaj üretmek ise flyback olabilir. Çıkışta voltage quadrupler ile dc yüksek gerilim elde edilir.
Ya da;

buradaki devre 160 volt üretiyor. Şok için ideal :) Eski model tr kullanılmış ama uygun tr ile değiştirilebilir.

qeek

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar kendim yapmak istemiyorum çünkü sınırları bilmiyorum karşıdaki suçluda olsa taşıdığı candır bi zarar gelsin istemem ama ablamıda korusun ondan uzaklaştırsın . Biber gazına sıcak balamıyorum çünkü rüzgar yönü filan baya bi önemli onun için biber gazını hic düşünmedim.

t2

Ben şuna benzer telefon şeklinde olan aletten almıştım.

Bunun içerisinde yüksek gerilimi üreten kısım ayrı bir modül halinde. dökümlü sağlam bir modül. gerisi düğme pil, led, şarj düzeneği

40 tl +10 tl kargo ücreti 
http://www.elektrosokaletleri.com/urunresim/1367243253_1_0.jpg

http://www.elektrosokaletleri.com/?gclid=CI7H1d2y2LcCFcSz3godgDUAQQ

çat çat güzel ses yapıyor. caydırıcı özelliği de var.