Kendi Kendine Elektrik Üreten Makine

Başlatan eml581, 01 Kasım 2013, 21:43:35

ibo1973

Alıntı yapılan: z - 23 Ocak 2014, 14:40:46
Benim sosyal statüm hiç önemli değil. Sorularda ve cevaplarda mantık arayan titizlikte bir amatörüm. Aldığım diplomanın önemi yok.
Konuşmalarınızdan yorumlarınızdan kendi satatünüzü kendiniz belirliyorsunuz .

Alıntı yapılan: z - 23 Ocak 2014, 14:40:46
Şimdi akıllının biri çıkmış (o akıllı sen oluyorsun) o kanunları kim koydu 50 sene sonra yanlış olduğu ortaya çıkarsa vs zırvalıyor. Yok elli sene önce bugünkü cihazlar yapılabilirmiydi vs den bahsediyor.
Sizinde dediğiniz gibi size laf anlatmak mümkün değil sizinle daha fazla muhatab olmaya gerek görmüyorum keza anlamıyorsunuz yada işinize gelmiyor daha fazla uzatmayada gerek görmüyorum.

t2

Alıntı yapılan: ibo1973 - 23 Ocak 2014, 15:15:30
keza anlamıyorsunuz yada işinize gelmiyor
z hoca mıknatıs satıyor da o yüzden işine gelmiyor.  Burada dalga geçtikçe adamlar inat edip daha fazla mıknatıs siparişi veriyor.

Icarus

Alıntı yapılan: t2 - 23 Ocak 2014, 15:19:43
z hoca mıknatıs satıyor da o yüzden işine gelmiyor.  Burada dalga geçtikçe adamlar inat edip daha fazla mıknatıs siparişi veriyor.
:D :D :D
Bizde bu işe girelim, magnetlerin üzerine free energy makineleriyle %100 uyumludur logosu yapıştırırz.
Sonra gelsin "free money" :P :P :P :P

Ramiz

Alıntı yapılan: Icarus - 23 Ocak 2014, 16:27:21
:D :D :D
Bizde bu işe girelim, magnetlerin üzerine free energy makineleriyle %100 uyumludur logosu yapıştırırz.
Sonra gelsin "free money" :P :P :P :P

Pazarlamacıları rus hatunlardan oluşsun.. :)
"Sen istiyor free energy? Verecek 100 dolar.." :)

satışlar iki katına yükselir :) hehe
Electrical & Electronics Engineering -> Step one

LukeSkywalker

Sahte Peygamber İskender'in Vahiy Alma Anı

Bu adama inanan onbinler varken Türkiye'de, beleş enerjiye inananlari hoş görmek lazim... Adam canli yayinda vahiy aldigini iddia ediyor..

z

Vahiy herhangi bir kişiye gelebilir.

Videoyu teknik olanaksızlıktan dolayı izleyemedim lakin, izlemediğim bu videoya mı inanırsın yoksa free energy makinesinin icad edilebilirliğine mi diye sorsalar, gözüm kapalı vahiy gelen adama inanırım derim.

Bana e^st de diyebilirsiniz.   www.cncdesigner.com

Ali_54

şu daha güzel
Windows Vahiy Download Manager

z hocam vahiy sadece peygamberlere gelir. diğer insanlara kalp gözü açık kimselere ise ilham edilir derler. neyse konuyu saptırmayayım :)
1 harf öğretenin 4 gün kölesi olurum.

muhittin_kaplan

t2

Alıntı yapılan: Ramiz - 23 Ocak 2014, 17:50:23
"Sen istiyor free energy? Verecek 100 dolar.." :)
Madem free neden 100 dolar isteniyor?

Ramiz

Alıntı yapılan: t2 - 23 Ocak 2014, 19:21:37
Madem free neden 100 dolar isteniyor?

Sen verecek 100 dolar, enerji olacak bir gece sana free  :D
Electrical & Electronics Engineering -> Step one

metaltrrocker

0xefe

Bu cihazın şeması ve hexi varsa atar mısınız?

İyi çalışmalar

ensar

çatıya koyarsın 2 tane güneş paneli al sana beleş enerji ben böyle yapıyorum ve mutluyum.  ;D

eskiden kapanadze adında bir katlayıcı bobin ile uraşmıştım. Sonuç aldım almasına da kullanılabilecek derecede enerji yoktu belki de vardı. Şunu göz arda etmeyin ama toprak pilleri.

Topraktan enerji üretmek hem kolay hem de uzun ömürlü oluyor. Denedim güzel de çalışıyordu.

Kim ne vermiş ki Vermeden almak olmaz diyor. Ne verdine neyi bekliyorsun sanki ? güneş cayır cayır yanıyor. Dünyanın manyetik alanı deli gibi beni kullanın diye bekliyor rüzgar esiyor vs... Boşuna beleş enerji elde edecez diye uğraşmayın. bedini motorunu denemiştim akü dolduruyordu ama ona harcayacağım para yerine, panel + akü + regülatör maliyeti = 400 - 500 tl tamamdır. ya da rüzgar türbini.

yok varyak al yok boru al onu al bunu al mıknatıstı tornaydı oydu buydu iyon çubuğuydu elinin körüydü... Yarsa da yok yoksa da yok. Durmak yok Şebekeye devam.

z

Alıntı yapılan: Ali_54 - 23 Ocak 2014, 18:37:35
z hocam vahiy sadece peygamberlere gelir. diğer insanlara kalp gözü açık kimselere ise ilham edilir derler. neyse konuyu saptırmayayım :)

http://www.kuranmeali.org/16/nahl_suresi/68.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Hangisine inanalim?

Bana e^st de diyebilirsiniz.   www.cncdesigner.com

ensar

Alıntı yapılan: z - 23 Ocak 2014, 22:38:15
http://www.kuranmeali.org/16/nahl_suresi/68.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Hangisine inanalim?

İkisine de inanmak lazım gelir. Vahiy ve  ilham aynı kaynaktan gelir. Vahiy şaşmaz ve sağlamdır. İlham ki verdiğin ayet (tefsirine bakmalısın mealden bir şey anlaşılamaz) bu manaya işaret eder "Allah c.c arıya vahy etti". "Arıya emir buyurdu bunu böyle yap" gibi bir anlam taşır aslında. Allah c.c sizde bilirsiniz mekanlara sığmaz ama tecelli buyurur. Arıya da olan bu olsa gerek. Arabca bir kelimenin bir çok anlamı olabildiği gibi bir kelime 200 farklı şekilde de telaffuz edilebiliyor. Peygamberle gelen ile arıya gelen şeyi bir tutarsak , bu kara köpeğin(benim) kalbine de her gün yığıla düşünce geliyor. Hangisi hak hangisi batıl kim bilir.