Böyle bişey nasıl yapılır acaba ???

Başlatan demircan, 21 Temmuz 2014, 21:18:08

एक होना

demircan

sürücü  kartı neden yok ?  istediğimiz  yazıyı nasıl yazıp kaydıracaz ????
Direnç kızarsa kondansatörün tepesi atarmiş..

एक होना

yanlış harılamıyor isem USB ile yüklüyorsun ha ilave bir modül gerekliyse bir adet modül alırsın. 25 ila 75TL arasıdır. ilgili sayfada vardır fiyatları. daha detaylı öğrenmek istersen yarın firmaya telefon ile arayabilirsin yada e-posta gönder.

daha hesaplı arıyor isen hiç arama ya yoktur yada sorunlu cihazdır.

ürün alacağın firmanın referanslarına bak yada yaptığı işlerin resimlerine.

ilgili firma ithal ediyor ürünleri.

RaMu

Üzerinde 16*32=512 tane led var,
sadece 500 tane ledin fiyatı ne kadar?

Sürücü kart+güç kaynağı nasıl 380 lira olacak?
Kasayı bile eklesen bu kadar tutmaz.
Sorularınıza hızlı cevap alın: http://www.picproje.org/index.php/topic,57135.0.html

demircan

yok usta  kalsın bu iş bizi aşar  sıkıntılı iş hemde pahalı en iyisi ben pcb kart basımına devam ederim ....

RaMu

Sorularınıza hızlı cevap alın: http://www.picproje.org/index.php/topic,57135.0.html

demircan

Alıntı yapılan: RaMu - 25 Temmuz 2014, 00:27:36
Eve yapacaktın?

yok usta vazgeçtim kalsın çok masraflı zaten bu ara işler kesat iş yok acaba bu iş dotmatriskle nasıl yapılıyor usta  onu anlatırmısın öyle daha ucuz olurmu ??

एक होना

hobi amaçlı düşünüyorsan yada gelirine ek gelsin istiyorsan zamanın varsa üret sat.
amacın para kazanmak ise al sat.

Alıntı yapılan: demircan - 25 Temmuz 2014, 00:33:40

yok usta vazgeçtim kalsın çok masraflı zaten bu ara işler kesat iş yok acaba bu iş dotmatriskle nasıl yapılıyor usta  onu anlatırmısın öyle daha ucuz olurmu ??

açmış olduğun bu konuyu tekrar okursan saygı değer ustalar anlatmışlar konu içerisinde.

demircan

Bilgi veren aydınlatan tüm ustalara teşekkür ederim ... :)   
ben bu işi hem hobi hemde ticari amaçlı yapıyorum zamanım bol  bu yüzden dotmatris olayı farklı ise öğrenmek denemek isterim ...

Mucit23

@demircan
P10 panellere pahalı diyorsan hiç boşuna kafanı matrixlerle yorma.  ;) Ciddiyim bu konuda. 

demircan

Alıntı yapılan: Mucit23 - 25 Temmuz 2014, 01:07:52
@demircan
P10 panellere pahalı diyorsan hiç boşuna kafanı matrixlerle yorma.  ;) Ciddiyim bu konuda.

eyvallah sağlık olsun ... :)