Bu Eşyanın İsmi Nedir?

Başlatan KaraBekir, 20 Mart 2016, 12:53:57

KaraBekir

Merhaba,
Resimdeki santimetrekarelere bölünmüş örtü gibi şeyin adı nedir? Piyasada adı ne olarak geçiyor?

KaraBekir

Hocam bana masa üstüne serebileceğim buna benzeyen biraz sert birşey lazım milimetrik kağıt işimi görmez.

MrDarK

Alıntı yapılan: KaraBekir - 20 Mart 2016, 13:25:55
Hocam bana masa üstüne serebileceğim buna benzeyen biraz sert birşey lazım milimetrik kağıt işimi görmez.

Vinil üzerine istediğiniz baskıyı yaptırın. Hazır bulamayabilirsiniz.
Picproje Eğitim Gönüllüleri ~ MrDarK

kudretuzuner

Alıntı yapılan: KaraBekir - 20 Mart 2016, 12:53:57
Merhaba,
Resimdeki santimetrekarelere bölünmüş örtü gibi şeyin adı nedir? Piyasada adı ne olarak geçiyor?

Merhaba,
Kırtasıyecilerden alacağınız rulo şeklindeki kaplamaların(bir tarafı yapışkanlı diğer tarafı dekoratif) arkası bu şekilde basılıdır.
Amatör

iyildirim

KaraBekir

@iyildirim, malpaslan1979
Evet hocam istediğim buydu. Herkese teşekkür ederim.

Melih1802

pvc cutting mat a3 olarak aliexpress te aratirsan muhtelif çeşitleri ulaşırsın.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekosis

bu malzemelerin üzerinde lehimleme nasıl olur? havya değerse veya lehim damlarsa eritir sanırım.
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsin, bu nice okumaktır.

Melih1802

Denemedim fakat bence de lehime uygun bir malzeme değildir.

t2

Melih1802 arkadaş, HTC One_M8  güncelleme yapınca hafızada yer kalmadı. bazı uygulamaları sd karta taşıyorum yine yetmiyor.  bazıları da taşınamıyor.  Telefonu daha kullanmak niyetindeyim.

Eski ROMa mı dönmeli, root yapıp gereksiz sistem uygulamalarını mı silmeli?  var mı önerileriniz?

Alıntı yapılan: Melih1802 - 24 Nisan 2016, 18:55:45

Melih1802

Hocam bende yer sıkıntısından dolayı bir sorun çıkmadı. Tüm güncellemeleri de yükledim. CC clean kurup temizlik yaptın mı?. Bende kurulu ve ara sıra temizliyorum.

Melih1802

[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/badc53454bc51ab670243f169ef10ac5.jpg[/img]

Bendeki hafıza bu.