strain gauge nereden temin edebilirim

Başlatan tekosis, 30 Kasım 2016, 21:00:19

tekosis

Bir iş için strain gauge'ye ihtiyaç duyuyorum. henüz tam özelliklerini belirlemedim ama bu konuda nereden malzeme temin edebilirim?bu konuda;

testart.com
rmc.com.tr
teknikdestek.com

sitelerine ulaştım. bunların haricinde verebileceğiniz bilgi varsa sevinirim.
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsin, bu nice okumaktır.

tekosis

ne menem bir aletmiş bu. ne yazık ki güncel.
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsin, bu nice okumaktır.

ByTEK

DaRt

http://www.almetithalat.com/tr/urun_detay.asp?id=267

Strengeç deyince aklıma geldi. 16 Yıl önce üniversitede bir doçent hoca anlatırken gidip sormuştum strengeç nereden bulurum diye. Aklımca denemeler için bir strengeç bulup, sinyali yükseltip dijitale çevirip matlab ile bir darbenin oluşturduğu titreşimlerin sönümlenmesini ve frekans salınımlarını inceleyecektim. Adam güldü bulamazsın dedi. "Ben İngilterede üniversitenin laboratuvarında çalıştım Türkiyede bulamadım" dedi. Aradan 16 yıl geçti hala tedarik sorunu var. Eminim ki basit bir parça için çuvalla para ister bu ithalatçı firmalar.

tekosis

aslında birkaç tane bulmak mesele değil ama ileriye dönük olarak çalışılacağı için devamlılığından emin olduğum bir ürün ve satıcı arayışındayım.

@SercanTEK flex sensör işime yaramıyor teşekkür ederim.
@DaRt teşekkür ederim. görüşeceğim.