Tamir için Masa Lambası

Başlatan teknikogrenci, 23 Ağustos 2021, 18:24:53

teknikogrenci

Merhaba;
Elektronik kart tamir işlerinde kullanılacak esnek yapılı bir masa lambası arayışındayım.
Bu konuda tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Ben bunları buldum ama bu fiyatı verince en kullanışlı ve kalitelisini almak isterim.

Swat Magnifier HZB129A

Class MG-1815 5x

ilyas KAYA

Bu da var ama pek kullanmıyorum artık.
onun yerine mikroskop alın daha kullanışlı oluyor.

tunayk

Alıntı yapılan: teknikogrenci - 23 Ağustos 2021, 18:24:53Merhaba;
Elektronik kart tamir işlerinde kullanılacak esnek yapılı bir masa lambası arayışındayım.
Bu konuda tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Ben bunları buldum ama bu fiyatı verince en kullanışlı ve kalitelisini almak isterim.

Swat Magnifier HZB129A

Class MG-1815 5x

Geniş boyutlu ve odak uzaklığı fazla olduğundan bunun altında ince işçilik yapmak pek mümkün olmaz. Bunun yerine usb mikroskop bakın

z

Illede bu merceklerden alacaksaniz eklemleri kilitleyen mekanizmanin cok kaliteli olmasina dikkat edin. Bir sure sonra yercekimi etkisiyle ayarladiginiz konumu koruyamayip kendiliginden sarkiyor.
Bana e^st de diyebilirsiniz.   www.cncdesigner.com

medelog

Ortasında ek olarak mini mercek olandan alın. 
"Gezdim Halep ile Şamı, Eyledim ilmi talep, Meğer ilim bir hiç imiş, İllâ edep illâ edep. " Yunus EMRE

teknikogrenci

Anladığım kadarıyla herkes dijital mikroskop öneriyor.
Peki bunun için bir marka model öneriniz var mıdır?

fide

Emre Konca isimli bir YouTuber var. Bir videoda detaylı anlatmış. Telehon bağlantılı bir kamera. Çok ucuz değil ama videoyu bi izleyin.
Her birimiz, geride bıraktığımız eserler kadar ölümsüzüz. Evlat gibi, talebe gibi, icatlar gibi...   http://fidenetgaraj.blogspot.com

ilyas KAYA

Kendinden ekranlı tavsiye ederim. Öteki türlü ekrana bagla telefona bagla zor oluyor. Direk ac çalışsın şeklinde daha pratik.

500 600 civarı. Ben buna birde kendim stand yaptım daha iyi oldu.