Kayan Yazıda Kullanılacak LED'ler

Başlatan infomaster, 23 Mart 2006, 14:24:55

Veli B.

ENC28J60
Ben bunu baya arattırmıştım ama İst da bulduramamıştım.
Temin edebileceğim firma ismi ve tel verebilirmisiniz.
Teşekkürler...

mp3dragon

@Katana,

Yeni Selanik Pasajı, 2. kat küçücük bir dükkan vitrinde bazı malzemeleri listelemiş ama içeri gir ve sor vitrinde yazandan çok daha fazlası var yok yok. Pic'in Atmelin her çeşidi ve arayıpta bulamadığınız tüm malzemeler.
İyilik Yap, Denize At, Balık Bilmezse, Halik Bilir.

Ersin

@vatandas30,
sunu belirteyim yuksek mcd ( dar aci ) ledlerin fiyatlari degierlerine gore
farkli.3-4mcd lik 50-100kurus iken 5000-10000 ler toptan fiyati yarim lira civari.

vatandas30

Alıntı yapılan: "swordman"@vatandas30,
sunu belirteyim yuksek mcd ( dar aci ) ledlerin fiyatlari degierlerine gore
farkli.3-4mcd lik 50-100kurus iken 5000-10000 ler toptan fiyati yarim lira civari.

10000 mcd lede izmirde bir firma 0,15$, istanbulda ise 0,1 $ toptan fiyat verdiler. kalitesi sorun çıkarmayacak kadar imiş.

sagamen

arkadaslar se fa elektronık  tel 0216 417 61 72  fatıh bey  istediğinizin koduyla beraber verın 4 hafta sonra elınızde olsun oda olmazsa  özdisan hasan bey 0216 420 18 82
oda olmazsa karizma elektronik serkan bey veya uğur bey0216 540 99 35  arkadaşlar bu saydıklarım toptancı  en az 10.00 adet vermelisinizki  piyasanın altına  led  alabilirsiniz.
herkEse kolay gelsin

vatandas30

sagamen
bu dediklerinin msn veya site adresleri var mı. mail atsak.

Ersin

Aralarinda 10 kati fark var.Eger 10000 likler 0.15$ ise ucuz larin fiyati 0.015$ olmasi gerekir.
Her firmanin sadece atiyorum kirmizi5mm led olarak 10-15 cesiti var.
Bu yuksek mcd li ledlerin gercekte 10000 olup olmadigini arastirin, sonucta
uzerinde ben 10000mcd yim yazmiyo.

vatandas30

ist. daki bir firma bana trafik ışıklarında kullanılan ledleri söyledi 0,1$ diye. onlarda 10.000 mcd imiş. ankaradan aldığım ledlerin orjinal poşetinde 2000-3000 mcd yazıyordu.

OG

İstanbul trafik ışıklarını yapan firmanın yaşadığı rezaleti bilseniz. 1-2 cent lik ledlerle bu işi yaptılar, sonra arıza peşinde koşturup durdular. Çünkü taahhütleri kendilerini yeterince zor durumda bıraktı. Tofaş Kartal arkasında yüklü yedek lambalarla köşe başlarında bekliyorlardı. Arıza haberi aldıkları gibi ilgili noktaya fırlayıp gerekeni yapıyorlardı.

Şu sebeple söylüyorum. Yapacağınız iş sizi bazen ciddi sıkıntılara sokabilir. İşinizin değerine göre led kullanın.
FORUMU İLGİLENDİREN KONULARA ÖM İLE CEVAP VERİLMEZ.

vatandas30

arkadaşlar bir firma  aşağıdaki fiyatı verdi.

10000 mcd 5mm kırmızı led mevcut. fiyatlar aşağıdaki gibidir.
HP çip led...0,22 $ + KDV
Taiwan çip led...0,07 $ + KDV

daha önce bu ledleri kullanan var mı? arasında büyük fiyat farkı var. hangisini önerirsiniz?

sagamen

sevgili vatandaş30  led alacaksanız nm  bakacaksınız (dalga boyu)  ortalama 625-630-650  dalda boyu olması
herkEse kolay gelsin

vatandas30

parlaklık için mcd si  yetmiyor mu? gün ışığında rahat görünen led arıyorum. bana 10000 mcd yeterli dediler. dalga boyuna da mı bakmak gerekiyor. iyice kafam karıştı.

sagamen

evet arkadaşım nm ye de bakacaksın mcd yukserk olabilir ama nm düsükse hiç bir işe yaramaz
herkEse kolay gelsin

Ersin

dalga boyu led in rengine gore degisir ( kirmizi 620-632 arasi )

vatandas30 , Kingbright marka led bulabilirsen onlardan al .Fiyati biraz pahali olabilir digerlerine gore.
Aci ya gelince 6derecelik acili ledler bile var , emin değilim ama panolarda galiba 30derece acilik ledlerden kullaniyorlar.

e3

Ben Liteon Led almıştım.990 mcd 30 derece 5 mm çapa sahip kırmızı ledin tanesine 0.04 $ ödemiştim.Başlangıç olarak da 300 adet almıştım.Bu fiyat normal mi sizce? Diğer firmalarda aşağı yukarı fiyatlara sahip.Bu özellikler sahip led sizce pahalı mı normal mi bu fiyatta  :?: İyi günler. ;)
.eem.