2A 5V regulasyon devresi

Başlatan upayi, 07 Temmuz 2007, 10:27:10

upayi

Evet rakadaslar yanlis duymadiniz 2A 5Volt regulasyon devresi

2A 5V REGULATORUN ADİ  78S05
1A 5V REGULATORUN ADİ  7805
100mA REGULATORUN ADİ 78L05
upayi developer free energy system (oler cell free energy motor design Guns design (magnetic guns=)

XX_CİHAN_XX

78S05 i bilmiyorum ama benim kullndığım 2A - 5V regülatörün adı
SI-3052V
Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir.

upayi

oo senin kullandigin daha nguzelmis bende forumda yok diye yazmistimda giris voltaji 25 volt sasirdim
galiba bide bunlarda pek sogutucuyada ihtiyac yok

upayi developer free energy system (oler cell free energy motor design Guns design (magnetic guns=)

XX_CİHAN_XX

SI-3052v de girişine 6 ile 15v arasında voltaj girip çıkışından 5v alabilrsin.Ben soğutucuya pek ihtiyaç duymadım şimdiye kadar...
Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir.

bes1911

arkadaşlar 2A-5V devre şemasını alabilirmiyim ben denedim ama çalışmadı şimdiden sağol un

XX_CİHAN_XX

Alıntı yapılan: "bes1911"arkadaşlar 2A-5V devre şemasını alabilirmiyim ben denedim ama çalışmadı şimdiden sağol un
1 nolu ayak : gnd
2 nolu ayak : çıkış
3 nolu ayak : giriş
Aynen 7805 kullanır gibi bağlyorsun.

MICROCEBEL

@XX_CİHAN_XX

verdiğin regülatör bence çok kullanışlı.Fiyatı nekadar peki?Bu öneri için teşekkürler...

XX_CİHAN_XX

fiyatı biraz pahalı 2,5-3ytl felan ama rahat bulunan bir malzeme

upayi

Ayrica diger madelleride var

The following are also available:
SI-3522V(5.2V),
SI-3062V(6V),
SI-3082V(8V),
SI-3922V(9.2V),
SI-3102V(10V),
SI-3132V(13.1V),
SI-3182V(18V),
SI-3202V(20V).

Cetinal

78K05 de var TO3 kılıfında (2n3055 kılıfı yani)
onunda akımı yüksektir

aslan_korhan

Rome0123'nın dediği TO3 kılıfındaki 78K05  3A rahat veriyor. Ama buda pahalı biraz...
Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary bilen ve bilmeyenler.

upayi

Arakadaslar bu regulatorlerin negatifi varmi mesela 7805 pozitif 7905 negatif gibi