HI-TECH'i Vista da kulanabilen varmı?

Başlatan neotr, 13 Ocak 2009, 17:41:59

neotr

evet Arkadaşlar Hi-tech i visada kullanabilen varmı varsa bu işin numarası nedir?

erkan614

ben kullandım, laptopta vista yuklu ve hitech çalışıyor

M_B

Ben Vista da kullanıyorum.
Bu işin sırrı numarası yok. Hi-Tech Mlap la birlikte kullanıyorum.
Tek hatası derleme sırasında hatalar varsa onu gostermıyor.
Hatalara bakmak ıcın ise projenın bulundugu kısımda sonu cce olan dosyaya bakıyorum.  Ornek main.cce dosyasına bakınca hatalar cıkıyor.
Sende ne tur hata veriyor.
Kolay gelsın.
M_B
İmkanın sınırlarını görmek için imkansızı denemek lazım.                                                             Fatih Sultan Mehmet

neotr

Aldığım hatalar
.cce uzantılı dosyanın ıcerıgı asagıdakı gıbıdır.
"
Advisory[1207] : some of the command line options you are using are now obsolete
Advisory[1208] : use --help option or refer to the user manual for option detail
"
.lde uzantılı dosyanın içeriği
"(141) can't open object file "-Mdeneme.map": No such file or directory (error)
(141) can't open object file "-Mdeneme.map": No such file or directory (error)
"
İşin garibi bende bi önceki kurmamda 9.60 PL1 i kurabilmiştim ama silmek zorunda kalıp tekrar yuklemeye calıstıgımda hıc bır sekılde yukleyemıyorum ve her defasında yukarıdakı hataları alıyorum.
Bılgısayarımda vmWare yuklu ve orda XP kurulu orda hı-tech  aynı sekılde yuledıgımde sorunsuz calısıyor.
Aklıma gelen sey acaba daha once vısta da calısması ıcın baska bırsey yapmısmıydım?  Defalarca MPLAB ı kaldırıp tekrar tekrar kurdum gene olmadı bu  hatardan yola cıkarak yardımcı olabılırmısınız?...

keos

bütün klasör isimlerine bak türkçe karakter olmasın bazı programlar sorun çıkartabiliyor