HI-TECH PIC C YARDIM!

Başlatan mcihangir, 29 Ağustos 2004, 20:20:37

mcihangir

Bu forumda yeniyim ve ilk girdiğimde çok etkilenmiştim her bir konu içinde yüzlerce mesaj var bu oldukca iyi ancak iki gündür çok acayip bir şekilde mağdurum ve buradan yardım bekliyorum. HI-TECH web sitesinde PIC C 8.05 demo derleyicisini indirmiştim ancak 21 gün kullanım süresi dolduğu için kapandı. Bir arkadaş derleyiciyi aktif hale getirmek için bir yöntem gösterdi ve aktif hale getirdim ancak demo olarak üzerindeki kısıtlamalardan kurtaramadım. Yani uzun lafın kısası çok acil HI TECHPIC C full derleyicisine ihtiyacım var. PIC C 8.00, 8.01, 8.02 versiyonlarının full veya demo programları olan arkadaşlara rica ediyorum , programları banada yollayın bende PIC C 8.05 demo programı gibi kitlendim kaldım bir el atın :( .  
"HI-TECH PIC C Compiler full" forumunda yazılanları okudum ancak orada yazılı olan yöntemlerden bir netice alamadım. Programı e-mailime yollayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
mehmetl@yahoo.com

byka

DWIN LCD Satış Türkiye email:info@kamantek.com  web:http://www.kamantek.com/shop/index.php