Owon osiloskop hakkında ne düşünürsünüz ?

Başlatan restore, 21 Mart 2013, 14:14:33

restore

arkadaşlar internette ilan sitelerinin birisinde 60 mhz owon skop gördüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-owon-sds6062-renkli-osiloskop-60mhz-8-tft-renkli-2-kanal-116471799/detay

ilanı budur.

site üzerindeki güvenlik işlemleri ile ugraşmamak için direk satıcıdan almak istiyorum.
osiloskop nasıldır ? alınır mı ?

belki bir ihtimal diye sormak istiyorum . ilandaki satıcı ile ilgili daha önce alışverişiniz oldu mu ?

yorum ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkür ederim.

Okan AKÇA

özellik  olarak cok iyi fiyatıda aynı seviye

mesaj birleştirme:: 21 Mart 2013, 15:39:12

expkitsde aynı ürün satılmakta tlf görüşebilirsiniz.

dijital74

O ürünü ben de takip ediyordum. Yalnız fiyatı 575 tl idi eskiden. Zam yapmış anlaşılan. Biraz pazarlık edin bence. Aldığınızda tecrübelerinizi burada paylaşırsanız çok sevinirim.

ground

Owon ürünleri test mühendislik ten uygun alabilirsiniz. diğerleri üzerine bayi karı koyar.
⌒╮'╭⌒╮⌒╮.
╱◥██◣                  
| 田︱田田|              
╬╬╬╬╬╬╬╬╬

Picproje - Sözde değil özde paylaşım..

islergucler

Sahibindendeki satıcı test mühendisliğin sahibi.  Sahibindendeki rakama kdv ekleyerek hesap yapın. Faturasız satış yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Zaten 2 senelik garanti için faturanızın olması gerek.
TDS ni gittigidiyordaki dükkanındada bu ürünler var. KDV li rakama %10 gg komisyonu eklenmiş rakamlarla satıyorlar.

Yinede telefon açıp sormak gerek faturasız satış yapıyorlarmı indirim varmı diye....

Okan AKÇA

arkadaşlar expktis bakın orda daha ucuz modelleri var

dijital74

O serideki 30 mhz'lik modeli 399 TL'ye veriyorlar.

BenC

Alıntı yapılan: restore - 21 Mart 2013, 14:14:33
arkadaşlar internette ilan sitelerinin birisinde 60 mhz owon skop gördüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-owon-sds6062-renkli-osiloskop-60mhz-8-tft-renkli-2-kanal-116471799/detay

ilanı budur.

site üzerindeki güvenlik işlemleri ile ugraşmamak için direk satıcıdan almak istiyorum.
osiloskop nasıldır ? alınır mı ?

belki bir ihtimal diye sormak istiyorum . ilandaki satıcı ile ilgili daha önce alışverişiniz oldu mu ?

yorum ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkür ederim.

Satıcı ile daha önce alışverişim oldu. Bende Aynı markanın DS8102 Modelini aldım. 100MHz. 2 kanal 2Gs/s. Bİkaç ölçüm dışında bir işim olmadı henüz. Ama güzel cihaz diyebilirim. Satıcının ofisi çankaya birlik  mahallesinde. Yurt dışı malzeme tedariği vs yapıyıyorlar. Adam eski tektronix çi. Güvenilir birisi. Detaylı kullanma fırsatım olmadığı için OWON  skop hakkında bişey diyemeyceğim.
ŞEHİT KANIYLA ALINMIŞ BU GÜZELİM VATANIN TOPRAKLARI KARIŞ KARIŞ SATILIYOR!!  VATAN HAİNİ OLMA!!

sadogan

erkan614

Ben bi ara düşündüm almayı 400tl
Sonra owon sitesinde incelerken adamarin evcil hayvan beseleme makinası yaptığını görünce vazgeçtim almaktan

dijital74

Frekans için ne diyorsunuz arkadaşlar ? 30 Mhz bir amatör için yeter mi ? Yoksa az daha paraya kıyıp 60 ya da daha yüksek frekanslı birşey mi almalı ?

sadogan

Bütçen uygunsa 100 mhz in Sample rate: 1GS/s ye.

polleme

Alıntı yapılan: dijital74 - 21 Mart 2013, 23:47:34
Frekans için ne diyorsunuz arkadaşlar ? 30 Mhz bir amatör için yeter mi ? Yoksa az daha paraya kıyıp 60 ya da daha yüksek frekanslı birşey mi almalı ?

Biraz da çalışılan frekanslara bağlı. Yüksek frekanslarla çok işim olmaz derseniz 30-60 Mhz iş görebilir. Ama ben olsam 100 Mhz almaya çalışırdım, alıp da sonradan pişman olunca elden çıkarmak ve yenisini almak sorun oluyor, ben yaşadım.

restore

arkadaşlar  60 mhzlik olanını bugün kargodan aldım. kdv dahil 575 tl . faturalı . biraz kurcaladım ölçüm yaptım. önceki analog 20 mhz philipse göre mükemmel birşey. gözümü karartıp son paramı da eft ile yolladım  :) . sağolsun aşkın bey güzelce kargolamış. herkese öneririm. 

carirt

Alıntı yapılan: restore - 22 Mart 2013, 21:07:57
arkadaşlar  60 mhzlik olanını bugün kargodan aldım. kdv dahil 575 tl . faturalı . biraz kurcaladım ölçüm yaptım. önceki analog 20 mhz philipse göre mükemmel birşey. gözümü karartıp son paramı da eft ile yolladım  :) . sağolsun aşkın bey güzelce kargolamış. herkese öneririm.

osilaskop geldikten sonramı parayı yolladın?