TİTREŞİM SÖNÜMLEYİCİ

Başlatan eeburakdemir, 23 Kasım 2016, 11:42:27

eeburakdemir

Merhaba,
Hareketli araçlar için yerleştirilen elektronik sistemlerde titreşim sönümleyici bazı yükseltme parçaları var. Distansın etrafına bu malzemenin olduğunu hayal edebilirsiniz. Tabi piyasadaki titreşim sönümleyici takozlar elektronik kartlar için çok büyük kalır. Bu malzmeleri Türkiye'den özellikle İstanbul'da nerede bulabilirim ?
Asla pes etme...

Andromeda

DVD yazıcıların içinde olan minik yumuşak contalar gibi mi?
" Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır, yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." ..." Tanrı'dan mesaj gelmiyor, biz Tanrı'ya mesaj gönderiyoruz"

Zoroaster

Ben musluk contası kullanıyorum.
Seytan deliginden kacti.

eeburakdemir

@elek gibi aslında ama bunların ortasında distans gibi vida var uzun. @Zoroaster hocam ayrıca musluk contası ince kalır benim dediklerim contanın yanında bayağı büyük kalır.

http://ozparkaucuk.com.tr/a-tip-cift-civatali-titresim-sonumleyici-pulsuz

gibi olabilir ama m4 den başlayanlarda var , onlar olsa tercihim tabiki. Ama alternatif ebatlara açığım abartı olmadığı sürece ( takoz gibi  )
Asla pes etme...

HeCToR

Altınkayada bulabilirsin çok çeşit var.
Bilginin Efendisi Olmak İçin Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir

Zoroaster

Bahsettiğim conta bunlar. 4 yada 5mm gibi yüksekliği var.

Üst üste koyup yüksekliği uzatabilirsin.

Bir de minik cihaz kutuları için lastik ayak satılıyor.  M3 vida deliği var. Hırdavatçıdan almıştım. Yukarıdaki contadan az büyük.
Seytan deliginden kacti.

Andromeda

Yukarıdaki linkte verilen contanın püf noktası şu,
iki tarafında cıvata var ama birbiri ile bağlantısız..güzel yapmışlar..
" Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır, yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." ..." Tanrı'dan mesaj gelmiyor, biz Tanrı'ya mesaj gönderiyoruz"

eeburakdemir

Yardımlar için teşekkür ederim herkese.
Asla pes etme...

Zoroaster

Alıntı YapYukarıdaki linkte verilen contanın püf noktası şu,
iki tarafında cıvata var ama birbiri ile bağlantısız..güzel yapmışlar..

O önemli bir detay fakat bunu musluk contası gibi ortası delik lastik takozlarda da yapabiliyorsun.

Saç şaseye m5 delik delip saçın alt yüzüne ve üstü yüzüne contaları yapıştırıyorsun.

Kartı contanın üstüne koyup üstten M3 vidayı ittinmi saçın arka yüzündeki contadan ucu çıkıyor.

Vida hiç bir şekilde saça dokunmuyor. Vidanın altına pul ve somun attınmı oluyor sana titreşim emici.
Seytan deliginden kacti.