Kendi Kendini Temizleyen Robot Süpürge Kutu Açılımı - Kutu Açılımı Videoları -43

Başlatan elekTRofizikci, 23 Kasım 2024, 11:13:17

elekTRofizikci

Herkese merhaba.

Misafirliğe gittiğim arkadaşımın evinde henüz yeni gelmiş, kutusu açılmamış mis gibi bir robot süpürge var idi.

Sağolsun beni kırmadı ve birlikte açtık. Bana da bir tecrübe oldu, çok yakından bir robot süpürge incelememiştim. 

Belki ilgilenen birileri olur diye de videoya aldık ve paylaşıyorum.

Ürünü çok bilmediğim için sadece kutu içinden çıkan malzemeler ve bazı fonksiyonları gösterebildim.

İlgilenenlere iyi seyirler. 

Youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=SDhjfJ3ZnLs

"elektrofizikci" adıyla facebook sayfamdan, web sitemden, youtube kanalımdan, twitterden, hotmail adresimden ve Linkedin den takip edebilirsiniz. Elektrik Elektronik ve Makine üzerine fuarlar, söküm videoları, kendin yap ürünleri, teknik denemeler, robot yarışları bu sitede www.elektrofizikci.com

Avni baba

alan  arkadaşa  hayırlı  olsun fakat çok kullanışlı bir ürün olduğunu  düşünmüyorum kız  kardeşimde  vardı kısa zamanda bozuldu  bir o kadar  daha para  verdi  normal  elektrik süpürge aldı.
birde hepsinde  var mı bilmiyorum bazılarının wifi  ile  cep telefonuna  bağlayıp  uzaktan çalıştırma  özellikleri var yakın zamanda  haberlerde çıktı  yabancı  bir ülkede  robot süpürgeyi hacklemişler uzaktan kontrol sistemi ile. nacizane  düşüncem evime bile  sokmam uydu ve wifi  bağantısı olan her cihaz potansiyel silah tır.  (  bu arada kasdettiğim şey cep telefonları  değil  onlar  zaten bizim artık elimiz  ayağımız  organımız gibi oldu  )    ::ok

elekTRofizikci

@Avni baba katkı ve düşünceniz için teşekkürler.
Teknolojiyi sevmem ve kullanma isteği dışında bende çok faydalı oalcağını düşünmüyorum.
Bunun dışında eve, ev şleri için ne alsam benim iş yüküm artıyor :) Kurması, açması, temizlemesi, vs vs :)
Bunun dışında bir anket yapmıştım onun da sonuçlarını ekliyorum.

"elektrofizikci" adıyla facebook sayfamdan, web sitemden, youtube kanalımdan, twitterden, hotmail adresimden ve Linkedin den takip edebilirsiniz. Elektrik Elektronik ve Makine üzerine fuarlar, söküm videoları, kendin yap ürünleri, teknik denemeler, robot yarışları bu sitede www.elektrofizikci.com

Avni baba

Alıntı yapılan: elekTRofizikci - 01 Aralık 2024, 12:43:09@Avni baba katkı ve düşünceniz için teşekkürler.
Teknolojiyi sevmem ve kullanma isteği dışında bende çok faydalı oalcağını düşünmüyorum.
Bunun dışında eve, ev şleri için ne alsam benim iş yüküm artıyor :) Kurması, açması, temizlemesi, vs vs :)
Bunun dışında bir anket yapmıştım onun da sonuçlarını ekliyorum.

eyvallah üstad  şimdi  aklıma geldi de  instegram da  izledim bu mahsun diye birisi  var youtubede  videoları  var  onun bir videosu  vardı  diyor ki babasının evinde  gırgırla  yerleri  süpüren kız kocasının evinde  robot süpürge istiyor  birde  ona isim takıyor diyordu.  :D  :D